×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Vanliga frågor

Om myHummy nallar

Min bebis är 6 (7,8,9….) månader gammal och har svårt att somna. Tror ni att myHummy kan hjälpa min bebis eller är det försent att börja nu?

Det är aldrig försent att pröva vitt brusljud. Det finns människor i alla åldrar som provar vitt brusljud som hjälpmedel att somna. Vitt brus har en lugnande effekt och tar bort andra störande ljud så att bebisen (äldre barn och vuxna) har lägre sannolikhet att vakna upp av något störande ljud. Vi har mottagit många positiva kommentarer från föräldrar med äldre bebisar som har introducerat vitt brus sent så förhoppningsvis fungerar det bra för dig också.

Hur låter myHummys olika typer av vitt brusljud?

Du kan höra alla ljud i denna video (spola fram till ca 1: 20min). Vitt brusljud genereras elektroniskt i myHummy, vilket ger längre batteritid samt kontinuitet av ljudet. Följande ljudtyper finns: fostervatten med hjärtslag, havsvågor, regn, hårtork och dammsugare. Ljudet hjälper effektivt småbarn att somna och sedan att sova gott. För oss vuxna kan ljuden likna varandra, men ditt barn kommer snart att hitta sin favorit.

Volymen på myHummy?

När ljudenheten i myHummy är på max är ljudet c:a 50 decibel (mätt fån c:a 1 meters avstånd). 50 dB är den maximala volymen som rekommenderas av många barnläkare. Du ändra volymen genom att trycka på ner- eller uppknappen till önskad volym nås.

Hur aktiverar man non-stop funktion?

Man aktiverar non-stop funktionen genom att trycka på knappen snabbt tre gånger. På följande länk förklaras alla funktioner.

Ljudet på myHummy fungerar inte eller krånglar.

Batterierna kan vara slut. Pröva att sätta i nya batterier. Använder du uppladdningsbara batterier rekommenderar vi att dessa är av hög kvalitet.

Retur

Kan jag returnera varorna?

Du har 14 dagars ångerrätt och din inbetalning återbetalas med avdrag för returfrakten som uppgår till 60 kr. Fyll i Konsumentverkets blankett och skicka det tillsammans med paketet som ska returneras eller maila den til oss (contact@myhummy.se). Återbetalning kommer att ske med samma betalningssätt som vid köpet och genomförs inom 14 dagar från det att inskickad ångerblankett ankommit oss samt att vi har granskat att returnerad vara är felfri.