×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Personlig information

Hos alla webbutiker lämnar du ifrån dig information t ex: var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. Ägaren av ”Bogstad Mor Og Barn” ansvarar för bolagets hantering av dina personuppgifter, som samlas in på MYHUMMY.SE, sker på ett etiskt och lagligt sätt. Det är frivilligt att lämna ut personuppgifter i samband med tjänster såsom nyhetsbrev etc. Information som samlas in lagras på servern som drivs av PRO ISP. Endast ”Bogstad Mor Og Barn” har tillgång till den information som samlas in.

Vilken information samlar vi in?

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi behöver kontaktuppgifter som namn, adress och telefonnummer för att kunna sköta våra åtaganden mot dig som kund. Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv. När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. I vår butik använder vi betaltjänsten Klarna som går över en säker server. Klarna använder personuppgifter i första hand för att utföra kundanalys, identifikation, kreditvärdighet och för marknadsföring. Ditt kundnummer hos Klarna är ditt personnummer. Se Klarnas integritetspolicy för ytterligare information om hur personuppgifterna hanteras. Genom att du utnyttjar Klarnas betalningslösningar medger du att vi använder din personliga information i enlighet med Klarna integritetspolicy. Vi använder också dina adressuppgifter hos Postnord för att kunna leverera din beställning. Insamlad information kommer inte att överlåtas till tredje part i marknadsföringssyfte. Enligt personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att ta del av vad som har registrerats om dig, och du kan när som helst be oss ta bort informationen.

Cookies

En cookie (kaka) är en liten textfil som lagras på din dator. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val. Cookies hjälper bl a navigera på vår hemsida och lagra dina köp i varukorgen. Cookies hjälper till att komma ihåg användarnamn och lösenord när du loggar in på ditt konto och ger oss information så att vi kan utveckla hemsidan ytterligare.

Google Analytics

  Vi använder analysverktyg Google Analytics för att studera trafikmönster och trender på denna webbplats. De data som samlas in används för att optimera användarupplevelsen och anpassa innehållet på webbplatsen. Enligt Googles användning av Google Analytics samlas ingen personlig information om dig som användare. De insamlade uppgifterna lagras på Googles servrar. Vi använder IP-anonymisering i Google Analytics. Du kan läsa mer om hur Google samlar in och skyddar data här. Google Analytics cookie är en cookie från första part. Det är inställd på att raderas automatiskt efter 24 månader om du inte kommer tillbaka till webbplatsen. Det är möjligt att välja bort alla Google Analytics registrering genom att installera ett tillägg till webbläsaren. Tillägget kan laddas ner här: Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Nyhetsbrev

Du kan prenumerera på nyhetsbrevet så att du får e-post från oss när vi publicerar ny information om MYHUMMY.SE. Denna information lagras i en databas och delas inte med andra samt raderas när du avsluta prenumerationen. Vill du inte att vi har din e-postadress i vår databas för informationsbrev så kan du maila oss så tar vi bort den.
Kontaktinformation
  • Hemsida: www.myhummy.se
  • E-post: contact@myhummy.se
  • E-post: bogstadmorogbarn@gmail.com
  • Telefon: +46 70 633 19 63
  • Postadresse: Häljeröd 370, 442 91 Romelanda Kungälv, Sweden