×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Om myHummy

Som föräldrar uppskattar vi verkligen när våra barn sover gott. MyHummy kramdjur hjälper bebisar och små barn att bli lugna så att de somnar in tryggt och får en lång och skön sömn. MyHummys hjärta är en ljudenhet med vitt brusljud som är gömd i kramdjuret.

Vitt brusljud från myHummy

Nyfödda barn är inte vana vid tystnad. I livmodern var det hela tiden ljud och därför känner sig spädbarnet bekväm med rätt mängd bakgrundsljud. Därför sover nyfödda barn bättre med rätt mängd bakgrundsljud såsom vitt brus.

Bebisar och små barn förknippar vitt brus med värme, komfort och trygghet. Detta gör att de lättare somnar. Vitt brusljud har också en lugnande effekt på barn och hjälper dem att somna då det döljer andra ljud.

Med myHummy kan du välja mellan fem typer av vitt brusljud (frekvens 20-20.000 Hz): havsvågor, regn, hjärtslag, dammsugarljud och hårtorksljud. Brusjudet tonar ut efter 60 minuter och upphör.

 

Vad läkarna säger?

Vitt brus rekommenderas av barnmorskor, läkare och sömnexperter. Den berömda amerikanska barnläkare Dr Harvey Karp jämför de första veckorna av ett barns liv med att vara i den fjärde trimestern av graviditeten. Han rekommenderar att skapa förutsättningar som motsvarar den som en nyfödd baby upplevt i livmodern. Spädbarn känna sig säkra när de är omgivna av rätt mängd vitt brus, eftersom de kommer ihåg det från sitt liv som ett foster. Det hjälper också barn som lider av kolik eftersom de förknippar det med värme och trygghet. En studie har visat att nyfödda barn har tre gånger större chans att somna med vitt brus.

Utmärkelser och certifieringar

MyHummy nallebjörn som sömnstöd för spädbarn har fått många prestigefyllda utmärkelser och rekommendationer från mammor och pappor runt om i världen. Även en nyfödd kan använda myHummy nallebjörn som sömnstöd, eftersom den är lämplig från födseln och uppfyller de stränga säkerhetsstandarderna inom EU.

MyHummy i världen

MyHummy nallar finns i mer än ett dussin länder. Du kan köpa dem på nätet i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Polen, USA, Schweiz, Österrike, Tjeckien, Slovakien, Litauen, Lettland, Estland, Ryssland, Norge och Island.

Enkelt att handla

Det är enkelt att navigera i vår nätbutik och hitta eftersökt produkt. I vår nätbutik behöver du inte skapa ett konto för att handla. Vi använder oss av Klarnas säkra betalningslösning och du kan välja mellan faktura eller kortbetalning (VISA och Master Card). Efter utfört köp får du omedelbart en orderbekräftelse på ditt köp via e-mail. Du får också ett e-mail när vi skickar iväg försändelsen till dig.

Frakt & Retur

Vi levererar skyndsamt din beställning till din angivna bostadsadress i Sverige och det är enkelt och returnera varorna om du så önskar. myHummy kramdjur är omsorgsfullt inslagen i dubbla lådor, detta för att säkerställa att nallen och ljudenheten anländer i en ursprungligt skick.

Vi hjälper dig

Vi finns alltid tillgänglig för att lämna support om behov uppstår. Du kan kontakta oss via chat, e-mail: contact@myhummy.se , telefon, facebook: MyHummy.se och instagram @MYHUMMYSE.

Hvem er vi

myhummy.se drivs av familjeföretaget BOGSTAD MOR OG BARN i samarbete med bolaget Toftered Innovation AB.

-->

Recensioner

Nina Vi älskar vår MRHUMMY. Vår mrHummy har gjort nattningen jätteenkel. Minstingen älskar nallen och följer den överallt. Extra plus för att den är så bra att titta på, en liten juvel i barnkammaren.
Tonie Fick nallebjörnen med posten och min flicka älskar den. Ångrar bara att jag inte valde till sömn-sensorn :).
Donna Älskar sömn-sensorn. Många fler timmars sömn för mig och min lilla man. Tack x..
Jo Vi har haft vår hummy i nästan två veckor nu och den har gjort stor skillnad i vår minstings nattsömn och ni skulle se hur han älskar Hummy! Rekommenderas starkt, önskar jag hade känt till hummy och köpt en till min äldste pojke. Tack!